Jdi na obsah Jdi na menu
 


Základní info pro zájemce

11. 2. 2011

Pokud se ptáte jak to tam tedy funguje? Tak tento článek je právě vám :)

Hráči - Počet hráčů v našem klubu je téměř neomezený a vítáme každého zájemce s úsměvem na tváři a paintballkou v ruce. Nemusíme sólisty jelikož PB je týmová hra a v PB i MP je dulezita disciplina, poslusnost (k veliteli) a sehranost. PB treninky a zápasy po domluvě jednotky a četnost bude tak 1-2 za 14 dní (někdy dvoudenní) ale o tom ale v jiném článku.

Pokud se rozhodnete se k nám přidat, stanete se Recruitem ze kterého se můžete vypracovat až na velitele vlastní jednotky i výše. Seznam šarží a pravomocí naleznete v článku "Hodnosti a Specializace". Bude vám přiděleno "jméno" skládající se z barvy a čísla. Pokud ovládáte nějakou schopnost horolezení atp. bude vám přidělena nášivka specialisty na danný obor. Nejdříve však po povýšení (čili úplném přijetí) na Vojína/Privata spolu s "přezdívkou" do jednotky jelikož je nepřípustné používat civilní jména v jednotce.(například Cool breeze - neboli chladný vánek)

Tréniky budou paintballové survival atp. podle domluvy. tak 1 tydnne 1 za 14dni buďto jako celá jednotka nebo v párech/trojicích či s jinými tými (zápasy, tréninkové zápasy předávání zkušeností atp.)

Vybavení má  každý jaké mu peněženka dovolí, ale preferujeme maskáče, a celkové ladění do Millitary.

O tom jak postupuje recruitův výcvik a zkoušky už v jiném článku

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář