Jdi na obsah Jdi na menu
 


Základní výcvik pro recruity

12. 2. 2011

Recruit hned jak je přijat má právo zapojovat se do obvyklých tréninků jednotky (PB atp.). Asi na čtvrtém tréniku dostane informace kde a kdy proběhne jeho základní výcvik (je možné že se to rozkouskuje na více částí).

V základním výcviku se recruit naučí základnímu maskování a neslyšnému pohybu, nejjednoduší stravě v přírodě, jak lze bez použití zápalek či zapalovače rozdělat oheň (nejdříve křesadlem, pak lupou, a nakonec pouze třením). Dále se naučí základním povelům, pravidlům jednotky a osvojí si střelbu na terč a základní lékařské dovednosti a praktiky. Po celou dobu je oslovován pouze barvou a číslem což se může stát lehce demoralizujícím.

Zkouška probíhá 2 dny buď za sebou nebo odděleně podle potřeby jak recruita tak dvou členů jednotky které ho vedou. základní pravidla zkoušky :

01. Recruit nesmí přijmout ani poskytnout pomoc NIKOMU (platí pouze pokud není nejaké vážnější zranění, které vzniklo jinou čiností než zahrnuje zkouška, jelikož zkouška je navržena bezpečně a tak aby se nikomu nemohlo nic stát) ani od NIKOHO pod trestem ukončení zkoušky a jejího nesplnění.

02. Recruit musí uposlechnout jakýkoli rozkaz zadaný velícím zkoušky.

03. S sebou si recruit bere pouze oblečení stravu na dannou dobu a hygienické potřeby v případě 2 denní zkoušky jez trvá i v noci.

Náplň zkoušky bude pokaždé odlišna a bude zahrnovat fyzickou (běh/chůze se zatížením), střelbu, rozdělání ohně a ověření dovednosí které se recruit naučil během základního výcviku.

Pokud recruit uspěje alespoň ze 65 procent bude povýšen na Privata, bude mu přidělena jednotka a jméno. Jako privat se bude moci účastnit všech akcí (PB a MP) se svojí jednotkou.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář